Climb for Charity

Tina Thoby Sinai Trail 2019

Donationer
18

Indsamlet
6.310,00 kr.

Bliv min kilometersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

0,05 DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt op om mig, Børneulykkesfonden og Legeheltene med kilometerhjælp, når vi tilbagelægger 140 km i Sinai Trail 2019. For at være min kilometersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. kilometer jeg tilbagelægger ud af de i alt 140 km i Sinai Trail 2019. Du kan støtte med op til 40 kroner pr kilometer og ned til 1 kr. pr. kilometer. Støtter du med 1 kr. svarer det til et beløb på 140 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig på min tur, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde og initiativet Legeheltene. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når i mål. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk


Jeg er 49 år, gift med Flemming, som også er med på turen, og mor til 2 voksne børn på 20 og 23, hvoraf den ene stadig bor hjemme. Til daglig arbejder jeg på GoGift, som er en del af Nordisk Film og Egmont.
Jeg har meldt mig til denne tur, da børns ve, vel og trivsel betyder rigtig meget for mig, og jeg vil sætte en ære i, at være med til at samle ind til legeheltene - via børneulykkesfonden. Endvidere glæder jeg mig til, at prøve mine egne grænser af, da jeg ikke har prøvet noget tilsvarende, tidligere. Jeg løber en del og er en habil vandre, har deltaget i halvmarathons, 10 km samt march og elsker bare generelt, at bevæge mig. Træner endvidere fitness og yoga.


MobilePay
Støt deltagerens indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
MobilePay-nummeret til Climb for Charity er: 72585. OBS: For at vi kan registrere donationen under den rigtige deltager, bedes du skrive deltagerens navn og dit eget navn som kommentar.


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. Læs mere om virksomhedssponsorater her.
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.
Tina Thoby, Business development manager

Kilometerdonationer

Flemming Dræby har doneret 2,00 kr.
Flokk har doneret 2,00 kr.
Kim Bussenius har doneret 2,00 kr.
Aqua4all har doneret 3,00 kr.
Ulla og Hans Dræby har doneret 2,00 kr.
Mikkel Carlsen har doneret 1,00 kr.
Hanne Lykke har doneret 1,00 kr.
Jeannie Praegel har doneret 2,00 kr.
Benjamin Hansen har doneret 2,00 kr.
Caroline Thoby har doneret 1,00 kr.
Janni Servais har doneret 1,00 kr.
Anonym har doneret 1,00 kr.
Inge-Lise Jørgensen har doneret 2,00 kr.
Fenja Jacobsen har doneret 2,00 kr.

Virksomhedsdonationer

GoGift.Com A/S har doneret 2.000,00 kr.

Andre donationer

Mobilepay: Jesper Rokkjær har doneret 250,00 kr.
Mobilepay: Jeannie Wadum har doneret 400,00 kr.
Mobilepay: Annette Bakkemose har doneret 300,00 kr.