Climb for Charity

Thomas Sørensen Sinai Trail 2019

Donationer
1

Indsamlet
100,00 kr.

Bliv min kilometersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

0,05 DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt op om mig, Børneulykkesfonden og Legeheltene med kilometerhjælp, når vi tilbagelægger 140 km i Sinai Trail 2019. For at være min kilometersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. kilometer jeg tilbagelægger ud af de i alt 140 km i Sinai Trail 2019. Du kan støtte med op til 40 kroner pr kilometer og ned til 1 kr. pr. kilometer. Støtter du med 1 kr. svarer det til et beløb på 140 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig på min tur, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde og initiativet Legeheltene. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når i mål. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk


Mit navn er Thomas Sørensen og jeg arbejder til dagligt som selvstændig fysioterapeut. Jeg ved via mit erhverv hvor vigtigt det er for børn (og voksne for den sags skyld), at lege, bevæge sig og bruge kroppen. At jeg så netop har chancen for at hjælpe børn ved at bruge min egen krop og bevæge mig, er den primære årsag til at tage med på denne tur.

MobilePay
Støt min indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.

Mit personlige MobilePay-nummer er: 175893
Thomas Sørensen, Fysioterapeut

Kilometerdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer

Kirsten Nielsen har doneret 100,00 kr.