Climb for Charity

Mathias Jeppesen Sinai Trail 2019

Donationer
2

Indsamlet
200,00 kr.

Bliv min kilometersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

0,05 DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt op om mig, Børneulykkesfonden og Legeheltene med kilometerhjælp, når vi tilbagelægger 140 km i Sinai Trail 2019. For at være min kilometersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. kilometer jeg tilbagelægger ud af de i alt 140 km i Sinai Trail 2019. Du kan støtte med op til 40 kroner pr kilometer og ned til 1 kr. pr. kilometer. Støtter du med 1 kr. svarer det til et beløb på 140 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig på min tur, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde og initiativet Legeheltene. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når i mål. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk


Til september drager jeg til Kilimanjaro for at samle penge ind til Børneulykkesfonden, og selvfølgelig rykke mine egne grænser både fysisk og mentalt. En af de ting, som gør mit liv meningsfuldt, er at hjælpe andre i nød og derigennem gøre en forskel. Dette har jeg mulighed for på denne tur og samtidige bidrage positivt til Børneulykkesfondens fantastiske arbejde.
Igennem mit stærke netværk på tværs af landegrænser, nationaliteter og religioner er jeg sikker på, at jeg kan medvirke til at gøre en forskel til gavn for børneulykkesfonden og deres virke

MobilePay
Støt deltagerens indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.

Mathias' personlige MobilePay-nummer er: 572062.
Klik her, hvis du ønsker fradrag for din MP-donation.


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. Læs mere om virksomhedssponsorater her.
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.
Mathias Jeppesen, Civiløkonom/Influencer

Kilometerdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer

Mobilepay: Katja Hougaard har doneret 100,00 kr.
Mobilepay: Helene Hansen har doneret 100,00 kr.