Climb for Charity

Mads-Ole Astrupgaard Sinai Trail 2019

Donationer
22

Indsamlet
10.500,00 kr.

Bliv min kilometersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

0,05 DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt op om mig, Børneulykkesfonden og Legeheltene med kilometerhjælp, når vi tilbagelægger 140 km i Sinai Trail 2019. For at være min kilometersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. kilometer jeg tilbagelægger ud af de i alt 140 km i Sinai Trail 2019. Du kan støtte med op til 40 kroner pr kilometer og ned til 1 kr. pr. kilometer. Støtter du med 1 kr. svarer det til et beløb på 140 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig på min tur, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde og initiativet Legeheltene. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når i mål. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk


En ny oplevelse venter forude i uge 43. Denne gang skal jeg med mine unger Amalie Skou Astrupgaard og Christoffer Astrupgaard og som altid selvfølgelig Tilde Frostholm med ud og vandre. I år står turen på en vandring gennem den sydlige del af Sinai Ørkenen, hvor vi skal gå et trail anført af beduinstammer der hjælper os igennem udfordringen. Det bliver endnu en spændende tur med nye oplevelser og nye udfordringer for os alle sammen. Jeg glæder mig rigtig meget til denne tur som skal deles med jer alle sammen. Et af målene med turen er at støtte Børneulykkesfonden som blandt andet arbejdet med konceptet omkring Legeheltene. Vi samler penge ind til charity som vi gør hvert år og denne gang er det altså Børneulykkesfonden og deres Legehelte.
Du/I kan støtte projektet ved at lave kilometersponsorater. Vi skal gå 140 km på de 6 dage i varmen og håber på den måde at få samlet en masse midler ind til fonden. Alle bidrag tæller og der kan betales alt fra 1 kr/km op til 40 kr/km. Så håber at I har lyst til at hjælpe med denne del af projektet.
Mads-Ole Astrupgaard, CEO

Kilometerdonationer

Anonym har doneret 2,00 kr.
Susanne Dencker har doneret 3,00 kr.
Mads Lundskov har doneret 2,00 kr.
Troels Frostholm har doneret 4,00 kr.
Anonym har doneret 2,00 kr.
PJ Diesel Engineering A/S har doneret 10,00 kr.
Henriette Olsen har doneret 3,00 kr.
Anonym har doneret 5,00 kr.
Hanne Dollerup har doneret 4,00 kr.
Helle Andersen har doneret 3,00 kr.
Steffen Heegaard har doneret 3,00 kr.
Christian Kurt Nielsen har doneret 2,00 kr.
Mette Brolykke har doneret 1,00 kr.
Torben A Jørgensen har doneret 3,00 kr.
bodyCoach.dk har doneret 3,00 kr.
Tine Astrupgaard & Mads Sandau har doneret 2,00 kr.
Mortang advokater har doneret 10,00 kr.
Tandlæge Jette møller har doneret 2,00 kr.
Henrik Steen Jensen har doneret 2,00 kr.
Hans-Jakob Astrupgaard har doneret 3,00 kr.
Anders Walbom har doneret 4,00 kr.
NAUTEC har doneret 2,00 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer