Climb for Charity

Jacob Lykke Jensen Sinai Trail 2019

Donationer
18

Indsamlet
5.460,00 kr.

Bliv min kilometersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

0,05 DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt op om mig, Børneulykkesfonden og Legeheltene med kilometerhjælp, når vi tilbagelægger 140 km i Sinai Trail 2019. For at være min kilometersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. kilometer jeg tilbagelægger ud af de i alt 140 km i Sinai Trail 2019. Du kan støtte med op til 40 kroner pr kilometer og ned til 1 kr. pr. kilometer. Støtter du med 1 kr. svarer det til et beløb på 140 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig på min tur, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde og initiativet Legeheltene. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når i mål. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk


Mit navn er Jacob Lykke Jensen, jeg er 27 år gammel, og er lige ved at afslutte min uddannelse som designingeniør. Jeg har vandret meget i Skotland, og tidligere gennemført trek ruten GR20 på Korsika og fornyligt Vasaløbet, som begge var utroligt udfordrende. Jeg ser nu meget frem til at deltage i Run for Charity, Sinai Trail 2019, hvor jeg ikke blot bliver udsat for en ny stor udfordring, men vigtigst af alt kan støtte et rigtig godt formål.

Som designingeniør har jeg gennem min uddannelse og arbejde altid være meget drevet af at hjælpe i hospitalssektoren, men ikke haft muligheden for at udvikle noget til børn endnu.
Run for Charity ser jeg derfor som en rigtig god mulighed for at udfordre mig selv, og samtidigt samle penge ind til Børneulykkesfonden og Legeheltene, der bl.a. giver indlagte børn et pusterum fra sygesengen gennem leg og bevægelse.
Jacob Lykke Jensen, Studerende

Kilometerdonationer

Marcus Clausager har doneret 1,00 kr.
Jannik Sommerlund har doneret 1,00 kr.
Carl Lykke Jensen har doneret 10,00 kr.
Jonna Rehhoff Jensen har doneret 1,00 kr.
Cieo har doneret 3,00 kr.
Susanne Christensen har doneret 1,00 kr.
Christian Plaetner-Cancela har doneret 2,00 kr.
Anja Katharina Christensen har doneret 1,00 kr.
Emil Lykke Jensen har doneret 2,00 kr.
Philip Thorarinsson har doneret 1,00 kr.
Andreas R. har doneret 1,00 kr.
Mikkel Schier Christiansen har doneret 1,00 kr.
Anonym har doneret 2,00 kr.
Vappe Heilmann har doneret 5,00 kr.
Sofie Breum Nybo har doneret 1,00 kr.
Lærke mørkeberg har doneret 2,00 kr.
Simon Petersen har doneret 2,00 kr.
Eva Wind-Hansen har doneret 2,00 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer