Climb for Charity

Christine Ramsing Sinai Trail 2019

Donationer
10

Indsamlet
1.870,00 kr.

Bliv min kilometersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

0,05 DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt op om mig, Børneulykkesfonden og Legeheltene med kilometerhjælp, når vi tilbagelægger 140 km i Sinai Trail 2019. For at være min kilometersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. kilometer jeg tilbagelægger ud af de i alt 140 km i Sinai Trail 2019. Du kan støtte med op til 40 kroner pr kilometer og ned til 1 kr. pr. kilometer. Støtter du med 1 kr. svarer det til et beløb på 140 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig på min tur, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde og initiativet Legeheltene. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når i mål. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk


Jeg har fået denne enestående mulighed for at deltage på turen til Sinai med Run for Charity. Det bliver en stor og anderledes udfordring for mig, og derfor har jeg brug for netop dig. Jeg har før gået, for at samle penge ind til et godt formål og ved hvor meget det betyder at have kilometersponsorer, der bakker op, når det bliver rigtig hårdt. Samtidig støtter du og jeg en god sag.

MobilePay
Støt min indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
Mit personlige MobilePay-nummer er: 223333.

Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. Læs mere om virksomhedssponsorater her.
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.
Christine Ramsing, Skoleleder

Kilometerdonationer

Marie-Louise Elkjær Rasmussen har doneret 2,00 kr.
Mette Larsen har doneret 2,00 kr.
Christina Barnekov Johansen har doneret 2,00 kr.
Anonym har doneret 2,00 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer

Gry Stenkilde har doneret 100,00 kr.
Wicky har doneret 250,00 kr.
Mobilepay: Bettina Juhl Nielsen har doneret 100,00 kr.
Mobilepay: Dorthe Gerda Larsen har doneret 100,00 kr.
Mobilepay: Savanna har doneret 100,00 kr.
Mobilepay: Iben Holm har doneret 100,00 kr.