Climb for Charity

Babette Juel Klintø Sinai Trail 2019

Donationer
10

Indsamlet
2.210,00 kr.

Bliv min kilometersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

0,05 DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt op om mig, Børneulykkesfonden og Legeheltene med kilometerhjælp, når vi tilbagelægger 140 km i Sinai Trail 2019. For at være min kilometersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. kilometer jeg tilbagelægger ud af de i alt 140 km i Sinai Trail 2019. Du kan støtte med op til 40 kroner pr kilometer og ned til 1 kr. pr. kilometer. Støtter du med 1 kr. svarer det til et beløb på 140 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig på min tur, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde og initiativet Legeheltene. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når i mål. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk


Min mor nævnte for et par uger siden, at hun havde valgt at melde sig til en 140 km tur gennem Sinai ørkenen, i samarbejde med Run for Charity. Vi blev ret hurtigt enige om, at jeg selvfølgelig også skulle melde mig, eftersom at vi altid har deltaget i velgørenheds arrangementer sammen.

Jeg tænkte med det samme, at det ville være en fantastisk chance for, at kunne gøre noget godt, i en ellers travl hverdag fyldt med uddannelse, sport i form af softball og deltidsjob. Kombineret med, at udfordre sig selv, møde nye og spændende mennesker, samt opleve noget fantastisk.

Gennem denne tur i Sinai ørkenen i Egypten, støtter man legeheltene fra børneulykkesfonden, til at give børn rundt om på Danmarks hospitaler, mulighederne for et aktiv afbræk fra den ellers muligt stressende og hårde hverdag!

MobilePay
Støt min indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
MobilePay-nummeret til min personlige indsamling er: 833585


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. Læs mere om virksomhedssponsorater her.
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Odendo.dk
Babette Juel Klintø, Studerende

Kilometerdonationer

Anonym har doneret 2,00 kr.
Jytte Christensen har doneret 1,00 kr.
Oscar Svendsen har doneret 2,00 kr.
Dorthe Ulrich har doneret 2,00 kr.
Lene Meldgaard Pedersen har doneret 2,00 kr.
Lene Meldgaard Pedersen har doneret 3,00 kr.
tove thomsen har doneret 1,00 kr.
Maria Dent Søe har doneret 1,00 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer

Mobilepay: Ditte har doneret 150,00 kr.
Mobilepay: Ghina har doneret 100,00 kr.