Climb for Charity

Mette Juul Rasmussen Sinai Trail oktober 2021

Donationer
0

Indsamlet
0,00 kr.

Giv et kilometerbidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

1 Kr.
45 Kr.

Du støtter med:
0,05 DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. kilometer. Du kan støtte med alt fra 1 krone til 30 kr. pr. kilometer. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret:131939

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Obs: det muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Jeg er 54 år, bosat i København og arbejder til dagligt i Nordea som Teamleader.

Udover gode relationer til min familie og omgivelser, et udfordrende og interessant arbejde, er det også vigtigt for mig at jeg er fysisk aktiv, og jeg udfordre gerne mig selv, både fysik og mentalt. Det kan være løb, cykling, lange vandreture både her hjemme og i udlandet, yoga i alle afskygninger og andre aktiviteter der giver bevægelse og frisk luft.

Dette er også den primære grund til, at jeg gerne vil være en del af Run for Charity: Jeg bliver udfordret på en ugelang vandring i Sinai Ørkenen og møder samtidig nye mennesker som jeg skal arbejde sammen med, både under forberedelserne til turen og på vandreturen. Og så skal jeg samle så mange penge ind som muligt til Børneulykkesfonden og Legeheltene i denne forbindelse. Børneulykkesfonden og Legeheltene gør et kæmpe stykke arbejde i at reducere og forebygge børneulykker samt gøre hverdagen lidt nemmere, sjovere og mere aktiv for de indlagte børn rundt omkring på landets hospitaler.
Derfor fortjener de om nogen støtte til at forsætte det gode arbejde, de allerede gør, og til de initiativer og projekter, som de gerne vil i gang med – projekter der alle kan hjælpe endnu flere børn.

Jeg håber, I er friske på at hjælpe mig med at støtte Børneulykkesfonden og Legeheltene i deres arbejde, så de kan gøre endnu mere for børnene i Danmark. Jeg ved, at de vil sætte pris på hver en krone – derfor er ingen donation for lille.
Mette Juul Rasmussen,Teamleder Nordea

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Kilometerdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer