Climb for Charity

Tina Halborg Nielsen Sinai Trail oktober 2020

Donationer
0

Indsamlet
0,00 kr.

Giv et kilometerbidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

1 Kr.
45 Kr.

Du støtter med:
0,05 DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. kilometer. Du kan støtte med alt fra 1 krone til 30 kr. pr. kilometer. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 243871

Obs: det muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Jeg har aldrig rigtig været en ude-pige, men efter at have tilbragt halvandet år i Californien måtte jeg blankt overgive mig; hiking er for fedt. Jeg er faldet pladask for kombinationen af smuk natur, fysisk udfordring og mental ro. Siden da har jeg fundet lidt af det samme i mit løb – min foretrukne distance er halvmaraton – men udsigten på Nørrebro kan ikke rigtigt hamle op med Sinai Ørkenen. DERFOR glæder jeg mig ekstremt til at prøve kræfter med nogle helt andre kilometer, forhåbentlig med en røvfuld sponsorer for hver eneste én. På forhånd tusind tak, hvis du har lyst til at komme med på rejsen.
Tina Halborg Nielsen, Regional Account Director EMEA

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Kilometerdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer