Climb for Charity

Pernille Sandahl Sinai Trail april 2021

Donationer
0

Indsamlet
0,00 kr.

Giv et kilometerbidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

1 Kr.
45 Kr.

Du støtter med:
0,05 DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. kilometer. Du kan støtte med alt fra 1 krone til 30 kr. pr. kilometer. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 212203

Obs: det muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Jeg er en pige på 44 år, der bor i Hornstrup lige nord for Vejle sammen med mine to piger Sine og Ida og husets hund Basco, der er en brun labrador.

Jeg arbejder med logistik og transport, som transportleder i dao a/s, der ligger i Vejle. Jeg beskæftiger mig med ”end to end” logistik på fødevarer og pakker, begge områder primært B2C, mit funktionsområde dækker primært Danmark. Jeg rejser desuden en del i Europa, dette er en sidefunktion, hvor opgaven er ansættelse af personale til produktionen. Jeg har arbejdet 8 år i dao a/s, hvor det er blevet til flere forskellige funktionsområder.

Jeg har tidligere dyrket idræt på eliteplan (Voltigering), en sport der har givet mig rigtig meget, bla. at sætte mig et mål og blive ved indtil jeg når det. Jeg har de senere år haft fokus på familie og arbejde, jeg syntes nu at tiden er inde til at udsætte mig selv for en udfordring, og det bliver deltagelse i Sinai oktober 2020.
Pernille Sandahl, Transportleder

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Kilometerdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer