Climb for Charity

Michael Tannis Beck Sinai Trail oktober 2020

Donationer
0

Indsamlet
0,00 kr.

Giv et kilometerbidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

1 Kr.
45 Kr.

Du støtter med:
0,05 DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. kilometer. Du kan støtte med alt fra 1 krone til 30 kr. pr. kilometer. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 224845

Obs: det muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Leg og bevægelse styrker sammenholdet og forstærker fællesskaber, uanset om det er blandt børn i eksempelvis skolen, på en hospitalsgang eller på arbejdspladser, hvor vi voksne tilbringer en stor del af vores vågne timer.
Børneulykkesfondens mission og Legeheltenes arbejde er vigtigt. Og livsbekræftende.
Jeg deltager i Sinai Trail (oktober 2020) for at gøre mindst en mikroskopisk forskel. Din hjælp og støtte vil være værdsat, og jeg returnerer tonsvis af god karma. Tak på forhånd.
Det er et privilegium at kunne bidrage i en god sags tjeneste samtidig med, jeg selv bliver fysisk udfordret og får bekendtskaber for livet.
Når vi starter vandringen i Egypten, er jeg 38 år. Jeg har altid dyrket en masse idræt, men fodbold, badminton, padel, spinning, løb og landevejscykling foregår trods alt i moderate og mestendels vante omgivelser. Nu venter et rigtigt eventyr. Jeg glæder mig.
Michael Tannis Beck, Kommunikationskonsulent

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Kilometerdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer