Climb for Charity

Karin Sørensen Sinai Trail oktober 2020

Donationer
0

Indsamlet
0,00 kr.

Giv et kilometerbidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

1 Kr.
45 Kr.

Du støtter med:
0,05 DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. kilometer. Du kan støtte med alt fra 1 krone til 30 kr. pr. kilometer. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 318371

Obs: det muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Det er med stor glæde at jeg deltager i Sinai Trail 2020 til oktober for at hjælpe med at indsamle donationer til Legeheltene, der hjælper indlagte børn på hospitalerne.

Mit navn er Karin og jeg er 57 år - Bor i København, hvor jeg også arbejder, som miljøsagsbehandler i Center for Miljøbeskyttelse.

Det er en stor motivation for mig at gøre noget for andre, samtidig med at jeg gør noget for mig selv. Det har jeg eksempelvis oplevet i 2018 og 2019, hvor jeg cyklede for Team Rynkeby til Paris og indsamlede donationer til Børnecancerfonden.

Jeg holder meget af aktiviteter som løb, gå, cykling, yoga, svømning, dans mm., så jeg vil glæde mig til den kommende træning, indsamling og til sidst sammen med holdet gå 150 km i Sinaiørken.
Karin Sørensen, Miljøsagsbehandler i Center for Miljøbeskyttelse

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Kilometerdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer