Climb for Charity

Hans Kiesbye Holm Refleksstafetten 2020

Donationer
0

Indsamlet
0,00 kr.

Giv et kilometerbidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

1 Kr.
45 Kr.

Du støtter med:
0,05 DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. kilometer. Du kan støtte med alt fra 1 krone til 30 kr. pr. kilometer. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 71140

Obs: det muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Jeg er vild med dette koncept. Gennem personlig udfordring og med sved på panden kan jeg bidrage til, at Climb for Charity’s arbejde for at få flere Legehelte ud på flere sygehuse bliver en realitet. Jeg blev hurtigt vildt begejstret for projektet og tænkte, at dét vil jeg gerne være en del af. Efter både at have besteget Kilimanjaro og Toubkal, ser jeg frem til stafetten og jeg glæder mig til endnu en gang at være en del af et team, hvor alle brænder for den samme sag, og hvor vi ved fælles hjælp kan skabe endnu mere opmærksomhed om Børneulykkesfonden og deres mange projekter og få indsamlet donationer til flere Legehelte. Jeg glæder mig som et lille barn til denne fantastiske oplevelse.
Hans Kiesbye Holm, Certified Transformative Coach

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Kilometerdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer