Climb for Charity

Lorene Christensen Namibia Race 2019

Donationer
1

Indsamlet
10,00 kr.

Bliv min kilometersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

0,05 DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med kilometerhjælp, når vi tilbagelægger 250 km i Namibias ørken. For at være min kilometersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. kilometer jeg tilbagelægger ud af de i alt 250 km i ørkenen. Du kan støtte med op til 40 kroner pr kilometer og ned til 1 krone pr. kilometer. Støtter du med 1 krone svarer det til et beløb på 250 kroner.

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde og projektet Legeheltene. Donationen bliver trukket fra det oplyste betalingskort, når jeg når er i mål.

Klik her for at følge Run for Charity på Facebook

Klik her for at følge Run for Charity på Instagram

Klik her for at følge deltagerne og se deres resultater

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet om Namibia Race

Tak for støtten


Jeg vil gerne med på turen fordi jeg håber og tror det vil være en spændende udfordring både fysisk og psykisk. Jeg tror på at udfordringer får os til at vokse som mennesker og hvis jeg samtidig kan være med til at gøre noget godt for andre kan jeg kun se det positive i det.
Det er jo egentlig lidt svært at skrive hvorfor jeg gerne vil med på sådan en her tur, hvor man ikke kommer i bad i flere dage, sover under forhold der er anderledes end man er vant til, kedelig mad ( og sikkert ikke pæleo) osv, men et eller andet sted er det jo der er det spændende. Kan jeg som aldrig sover med andre sove i fælleshus, kan jeg overhovedet gå op ad et bjerg i den højde når nu jeg synes det var så hårdt at stå på ski i 3000 meters højde. og hvordan overlever jeg i det hele taget når jeg var lige ved at dø over at bo en uge på 2 stjernet skihotel i Italien?
Det er derfor jeg gerne vil med, ud over min egen komfort zone så jeg stadig er sikker på at ja det kan jeg.
Jeg vil også gerne være med til at samle penge ind så det ikke bare bliver et projekt dig handler om MIG men hvor jeg faktisk gør noget af det jeg taler om, giver noget videre i stedet for at bruge en masse ressourcer på mig selv!
Derudover er jeg kvinde, mor til 3 fantastiske børn på snart 25 og 22 samt en efternøler på 15 og gift med Jakob på 19 år. Jeg arbejder på deltid som sygeplejerske og sælger (it- rekruttering), og bruger derud meget tid på sport ( Crossfit, vægtløftning, håndbold og yoga).
Jeg glæder mig meget til at komme med på turen!

MobilePay
Støt min indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.

Mit personlige MobilePay-nummer er: 779314


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. Læs mere om virksomhedssponsorater her.
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.
Lorene Christensen, Sygeplejerske

Kilometerdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer

Mobilepay: Olaf har doneret 10,00 kr.