Climb for Charity

Jakob Hedegaard Namibia Race 2019

Donationer
0

Indsamlet
0,00 kr.

Bliv min kilometersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

0,05 DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med kilometerhjælp, når vi tilbagelægger 250 km i Namibias ørken. For at være min kilometersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. kilometer jeg tilbagelægger ud af de i alt 250 km i ørkenen. Du kan støtte med op til 40 kroner pr kilometer og ned til 1 krone pr. kilometer. Støtter du med 1 krone svarer det til et beløb på 250 kroner.

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde og projektet Legeheltene. Donationen bliver trukket fra det oplyste betalingskort, når jeg når er i mål.

Tak for støtten


Jeg startede for alvor med at vandre i 2009 da jeg gennemførte Caminoen til Santiago de Compostella i Spanien. Siden har jeg vandret i bl.a New Zealand og Lofoten i Norge. Men jeg har aldrig været så højt oppe som Kilimanjaro er. Det er en kæmpe personlig udfordring, som jeg ser meget frem til, og jeg er vild med at vi samtidig samler penge ind til Børneulykkesfonden og Legeheltene. Jeg håber meget at du vil støtte min kamp mod bjerget, og alle bidrag modtages med et hjertekys.


MobilePay
Støt min indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.

Mit personlige MobilePay-nummer er 89482.


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. Læs mere om virksomhedssponsorater her.
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.
Jakob Hedegaard, Underwriter

Kilometerdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer