Climb for Charity

Jakob Hedegaard Namibia Race 2019

Donationer
2

Indsamlet
350,00 kr.

Bliv min kilometersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

0,05 DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med kilometerhjælp, når vi tilbagelægger 250 km i Namibias ørken. For at være min kilometersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. kilometer jeg tilbagelægger ud af de i alt 250 km i ørkenen. Du kan støtte med op til 40 kroner pr kilometer og ned til 1 krone pr. kilometer. Støtter du med 1 krone svarer det til et beløb på 250 kroner.

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde og projektet Legeheltene. Donationen bliver trukket fra det oplyste betalingskort, når jeg når er i mål.

Tak for støtten


I 2018 besteg jeg Kilimanjaro til fordel for Børneulykkefonden – det var en fantastisk oplevelse og en super fed udfordring. Hold kaptajn Henrik Uth fra Kilimanjaro turen, har nu overtalt mig til at deltage i Namib Race 2019, jeg sagde nej rigtig mange gange, og da jeg definitivt havde sagt nej tak en søndag aften i november – gik jeg alligevel de næste tre dage og kunne ikke slippe tanken, og kunne mærke i mit hjerte, at jeg ville fortryde resten af livet, hvis jeg ikke tog med. Så her er jeg, og jeg vil gennemføre 250 KM igennem Namibias ørken til april – jeg har aldrig løbet en Marathon – men nu tager jeg 6 Marathons på en uge. Jeg håber du vil skubbe med på vejen og støtte min indsamling til Børneulykkesfonden – Tusind tak

MobilePay
Støt min indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.

Mit personlige MobilePay-nummer er: 89482

Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. Læs mere om virksomhedssponsorater her.
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.
Jakob Hedegaard, Underwriter

Kilometerdonationer

John Hansen har doneret 1,00 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer

Mobilepay: Pedro har doneret 100,00 kr.