Climb for Charity

Thomas Rode Island Expedition juni 2021 350 km

Donationer
2

Indsamlet
450,00 kr.

Giv et kilometerbidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

1 Kr.
45 Kr.

Du støtter med:
0,05 DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. kilometer. Du kan støtte med alt fra 1 krone til 30 kr. pr. kilometer. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 681019

Obs: det muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Jeg hørte om Islandsturen for at par år siden og blev straks helt elektrisk over udfordringen. Dog lå turen blot hen som en ide hos Adventure for Charity i et par år, da turen er alt andet end en tur til bageren efter kringle.Turen ned gennem den barske og øde islandske natur fra nord til syd, 350 km hvor du selv bærer ALT det der skal bruges undervejs, også dit affald, på 10 dage kræver trods alt forberedelse, træning og planlægning. Så det blev et JA TAK da turen omsider blev udbudt og træningen straks sat i gang. Vi tager alle udfordringen meget seriøs, for for hver kilometer vi kommer frem, er vi, og jer der støtter os med kilometersponsorater med til at sikre bedre vilkår for hospitalsindlagte børn landet over!
Thomas Rode, Kok, Direktør

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Kilometerdonationer

Per Andersen har doneret 1,00 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer

Martin Lehmann-Strøm har doneret 100,00 kr.