Climb for Charity

Marianne Lund Mouritsen Island Expedition juni 2021 350 km

Donationer
1

Indsamlet
400,00 kr.

Giv et kilometerbidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

1 Kr.
45 Kr.

Du støtter med:
0,05 DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. kilometer. Du kan støtte med alt fra 1 krone til 30 kr. pr. kilometer. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 39713

Obs: det muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Jeg kan godt lide at udfordre mig selv, både fysisk og psykisk , og muligheden for at tage turen over Island og samtidig støtte en god sag, ser jeg som den perfekte kombination. Jeg brænder nemlig også for at gøre en forskel, særligt for børn og unge.
Jeg er sikker på at turen til Island bliver en oplevelse for livet. En anerledes udfordring, der udover en god fysisk form, kræver viljestyrke og mentalt overskud. Jeg vil kæmpe hele vejen, og jeg håber meget, du vil være med til at støtte min rejse mod målet, så vi kan give endnu flere børn mulighed for at vokse op i trygge og sikre rammer.
Marianne Lund Mouritsen, Uddannelsesvejleder

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Kilometerdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer

Marianne har doneret 400,00 kr.