Climb for Charity

Maria Jordanis Island Expedition juni 2021 350 km

Donationer
0

Indsamlet
0,00 kr.

Giv et kilometerbidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

1 Kr.
45 Kr.

Du støtter med:
0,05 DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. kilometer. Du kan støtte med alt fra 1 krone til 30 kr. pr. kilometer. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 84306

Obs: det muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Som headhunter arbejder jeg professionelt hver dag med menneskelig kapacitet.

Privat har jeg i mange år sideløbende dyrket ekstremsport verden rundt i form af ultraløb i ørken og bjerge, triathlon, bjergbestigning, klatring og langrendsløb for at flytte grænser, udfordre og udvikle mig selv.

Stor kapacitet giver i min optik en pligt til at forvalte sin kapacitet til gavn også for andre og række ud over sig selv.
Trek for Charity giver mig muligheden for at kombinere store eventyr og udfordringer med netop det og jeg kan ikke komme i tanke om noget mere meningsfyldt og livsbekræftende end at støtte syge børns mulighed for aktiv leg, social og kognitiv stimulering og glæde under et sygdomsforløb
Maria Jordanis, Alfa & Omega

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Kilometerdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer