Climb for Charity

Claus Boss Jacobsen Island Expedition juni 2021 350 km

Donationer
0

Indsamlet
0,00 kr.

Giv et kilometerbidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

1 Kr.
45 Kr.

Du støtter med:
0,05 DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. kilometer. Du kan støtte med alt fra 1 krone til 30 kr. pr. kilometer. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 344407

Obs: det muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Jeg er far til 3 heldigvis sunde og raske drenge, og ud over det er jeg selv sund og har mit gode helbred og en del overskud i mit liv. Dette takker jeg mig meget lykkelig for.

Men jeg har desværre venner og bekendte som ikke har været så heldige. Der er børn, der har brugt år på sygehuse, og jeg husker stadig her 30 år efter, da jeg var indlagt i 14 dage, hvor meget jeg kedede mig. Derfor er jeg mega stolt over at hjælpe en super organisation som Børneulykkesfonden og Legeheltene.

Jeg giver tilbage på den måde, jeg kan jeg ved bl.a. at melde mig som frivillig til de events, der afholdes, som enten samler penge ind eller underviser børn i sikkerhed.

Men jeg har også fået muligheden for at deltage i en tur til Island, hvor jeg sammen med andre dejlige mennesker skal gå en distance på hele 350 km. Hovedformålet med denne tur er samle penge ind!

DERFOR skal jeg bruge din hjælp!!!

Lige meget om du støtter med 1 kr. eller 100 kr. pr. km. jeg går, er jeg mega glad. Jeg betaler personligt for turen og alle omkostninger i den forbindelse, så alle de penge, du giver, er 100% til at støtte det gode arbejde, som Børneulykkesfonden og Legeheltene udfører hver dag.

Hvis du vil se mere, så klik her:

Indslag om Legeheltene i DR Nyhederne

Kampagneside om højresvingsulykker

Jeg har håb om at samle 10.000 kr. plus ind, så jeg håber, jeg kender 20 personer, som tænker: I stedet for par nye sko vil jeg glæde mega mange børn, der har det svært eller være med til, at der er et barn, der bliver reddet i trafikken, fordi de har fået trafiktræning af Børneulykkefonden.
Claus Boss Jacobsen, Senior business developer

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Kilometerdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer