Climb for Charity

Christina Tang Sørensen Island Expedition juni 2021 350 km

Donationer
0

Indsamlet
0,00 kr.

Giv et kilometerbidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. kilometer og tryk på knappen

1 Kr.
45 Kr.

Du støtter med:
0,05 DKK / kilometer
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. kilometer. Du kan støtte med alt fra 1 krone til 30 kr. pr. kilometer. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når løbet gennemført. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret:513761

Din donation vil fremgå på denne indsamlingsside med dit navn + efternavn og beløb på donation. Ønsker du at være anonym bedes du i kommentarfeltet på Mobilepay overførslen notere ”Anonym”.

Obs: det muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Ingen ønsker at se børn komme ud for en ulykke, men det sker desværre lige meget, hvor meget vi end ønsker at for-hindre det. Når det så er sagt, så kan vi forsøge at gøre alt, hvad der står i vores magt for at forsøge at forebygge og sikre, at børnene er så trygge og sikre som muligt i deres opvækst. Som en del af Adventure for Charity - Iceland Expedition ønsker jeg at sætte børnenes sikkerhed, trivsel og ve og vel i fokus i en verden, der kun synes at blive mere skræmmende. Med en plads på Adventure for Charity-holdet ønsker jeg at gøre en forskel for børnene i Danmark, men i lige så høj grad for mine holdkammerater og ikke mindst for mig selv.
Christina Tang Sørensen,Stud. Can. Soc. i Kriminologi

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Kilometerdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer